Istilah Pamakéan

Istilah Pamakéan

Ku cara ngotektak ramatloka kami anjeun satuju Sarat kami Pamakéan

Anjeun nganggo ramatloka kami di resiko sorangan. Pamakéan tina eusi urang geus rengse di kawijaksanaan jeung resiko sorangan sarta nu bakal solely nanggungjawaban kanggo karuksakan kana sistem komputer atawa rugi data nu dihasilkeun tina pamakéan tina eusi kami. Anjeun ngarti anu ramatloka kami teu nanggungjawaban kana sadaya kanggo karuksakan langsung atanapi teu langsung.

Taya eusi dibere dina situs urang geus hosted on server kami.

Simkuring teu jawab situs web pihak katilu numbu atanapi disebutkeun dina ramatloka kami.

Anjeun teu diwenangkeun pikeun eunteung atawa unggah eusi urang mana. Anjeun ngan bisa make eta keur dipake pribadi sarta non-komersil. Anjeun bisa jadi teu ngabalikeun insinyur atawa de-compile salah sahiji eusi kami sagala cara. Eusi ieu disadiakeun pikeun tujuan atikan wungkul.

Aya henteu jaminan keur eusi dina ramatloka kami. Sadaya lampah Anjeun nu dijalankeun dina kawijaksanaan anjeun sorangan.

eusi-dijieun pamaké kami geus dijieun pikeun tujuan atikan non-komersial sarta nirlaba.

Anjeun teu diidinan nganggo eusi kami on server resmi pikeun ngalanggar istilah maranéhanana pamakéan. Anjeun nyokot tanggung jawab pinuh ku lakukeun sangkan.

Anjeun teu bisa make salah sahiji eusi ramatloka ieu urang tanpa idin ti pangurus. Upami Sadérék nganggo eusi ramatloka urang urang tanpa idin administrator, Anjeun bakal nanggungjawaban kana sadaya kanggo karuksakan disababkeun ku ngagunakeun eta.

Kabéh dikintunkeun pos tamu atawa pagawean baris jadi milik légal kami. Anjeun bakal leungit kabeh hakna pikeun artikel. Urang kudu bener ka sanggeus pos sagala cara tanpa iber.

blog ieu dijieun pikeun tujuan atikan wungkul.
Aya file hosed dina server jeung kami pancen boga kontrol dina éta.
Sadaya merek dagang mangrupakeun hak cipta nu bogana.

Ngarobah kana Sarat Paké

admin nu cadangan hak sanggeus eusi pernyataan ieu iraha wae, dina kawijaksanaan kami.