Term langkung

Term langkung

Miturut browsing situs web kita sampeyan setuju kanggo kita Katentuan Pangginaan supados langkung

Nggunakake situs web kita ing dhewe resiko. Dianggo isi kita wis rampung ing discretion dhewe lan resiko lan sing bakal dadi namung tanggung jawab kanggo karusakan apa wae kanggo sistem komputer utawa mundhut saka data sing kasil saka panggunaan isi kita. Sampeyan ngerti sing kita website ora tanggung jawab kanggo karusakan apa wae langsung utawa ora langsung.

Ana ing isi presented ing kita wis diwadhahi ing server sing kita.

Kita lagi ora tanggung jawab kanggo situs pihak katelu kagandhèng utawa kasebut ing situs kita.

Sampeyan ora diijini kanggo kaca utawa ngupload isi kita ngendi wae. Sampeyan mung bisa nggunakake kanggo panggunaan pribadi lan non-komersial. Sampeyan bisa uga ora malik insinyur utawa de-ngumpulake samubarang isi kita ing sembarang cara. isi sing diwenehake kanggo pendidikan waé mung.

Ana ora njamin kanggo isi ing situs web kita. Kabeh tumindak sing dileksanakake ing discretion dhewe.

isi-digawe pengguna digawe kanggo tujuan pendidikan non-komersial lan non-MediaWiki.

Sampeyan ora diijini nggunakake isi kita ing server web kanggo nglanggar istilah sing nggunakake. Sampeyan njupuk tanggung jawab dening mengkono.

Sampeyan ora bisa nggunakake sembarang isi situs iki kang tanpa idin saka administrator. Yen sampeyan nggunakake isi situs web kita kang tanpa idin administrator, sampeyan bakal liable kanggo maksud apa karusakan sing disebabake dening nggunakake.

Kabeh diajukake kirim tamu utawa ora bakal dadi property legal kita. Sampeyan bakal ilang kabeh hak kanggo artikel. We duwe hak kanggo sawise kirim ing sembarang cara tanpa kabar.

blog iki digawe kanggo pendidikan waé mung.
Ana file hosed ing server lan kita pancen wis ora kontrol ing wong.
Kabeh merek dagang sing hak cipta saka pihak sing nduweni.

Ngganti menyang Katentuan Pangginaan supados langkung

admin cadangan hak kanggo sawise isi statement ing sembarang wektu, ing discretion kita.